Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δραπέτες της φυλακής Τρικάλων οι εκτελεστές με τα καλάσνικοφ;

Αποκάλυψη του planet-greece

Το εφιαλτικό σενάριο που στοιχειώνει τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ....




Ένα από τα πολλά σενάρια που έχουν στο μυαλό τους οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, σχετικά με την ταυτότητα των δραστών που πυροβόλησαν προχθες το βράδυ εναντίον περιπολικού και σκότωσαν μία 25χρονη κοπέλα, που τυχαία βρισκόταν στον δρόμο, είναι να πρόκειται για ομάδα που ανήκει στους ασύλληπτους δραπέτες των Τρικάλων!

Το σενάριο μπορεί να φαντάζει, με μια πρώτη ανάγνωση δύσκολο να επιβεβαιωθεί. Όμως σειρά στοιχείων, κυρίως στον τρόπο που έδρασαν οι αδίστακτοι κακοποιοί δείχνουν ότι ταιριάζουν με το παρελθόν κάποιων εκ των καταζητούμενων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του planet-greece, η Ασφάλεια έχει δώσει μεγάλη προτεραιότητα στα αποτελέσματα της εξέτασης των στοιχείων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Έχει ζητηθεί να διαπιστωθεί εάν οι κάλυκες του καλάσνικοφ που γάζωσαν το περιπολικό αλλά και το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας, προέρχονται από ένα από τα καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης απόδρασης, πολεμικού τύπου, από τους κακοποιούς, στις φυλακές Τρικάλων.

Όπως και να 'χει, οι επόμενες ώρες, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι η υποψία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.