Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

΄'Ερχεται μια ώρα αρχύτερα ο Κούπερ στον Παναθηναϊκό;

Θα μπορέσει ο άνθρωπος που δημιούργησε το θαύμα του Άρη, πριν χρόνια, να αναστήσει τον Παναθηναϊκό;

Τελειωμένο από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού φέρουν μπαράζ πληροφοριών από την Παιανία, αλλά και σειρά δημοσιευμάτων τον Φάμπρι...



Το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μυρίζει… μπαρούτι, μετά και τις δηλώσεις του Φάμπρι, που ακολούθησαν της εντός ήττας από τον Πλατανιά.

Τα όσα είπε για παίκτες χωρίς αρχ..α έκαναν έξαλλους τους παίκτες της ομάδας, αλλά εκείνη την στιγμή ο Ισπανός τεχνικός είχε αποχωρήσει.

Σύμφωνα με κύκλους της "πράσινης" ΠΑΕ, οι διοικούντες είναι ευχαριστημένοι από την διάθεση και το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές για να γυρίσουν το ματς και όλα δείχνουν πως η απόφαση για να απομακρυνθεί ο Φάμπρι από την ομάδα έχει παρθεί.

Το κλίμα για τον Φάμπρι είναι εξαιρετικά βαρύ και η απομάκρυνση του είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και την Κυριακή, αφού εκφράζεται ο φόβος πως η παρουσία του στην προπόνηση της Δευτέρας θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό στους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.