Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ενταση στο Σύνταγμα

Ένταση επικράτησε στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα με κεντρικό σύνθημα «Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες. Φτάνει πια!»...

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν να διαλύσουν το ειρηνικό συλλαλητήριο κάνοντας χρήση χημικών. Κατά τις πληροφορίες, σημειώθηκε μία προσαγωγή διαδηλωτή, ο οποίος την ώρα της προσαγωγής του φώναζε το όνομά του και πως τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απωθούσαν από νωρίς τους διαδηλωτές, προκειμένου να εκκενώσουν την Αμαλίας και να τους περιορίσουν στην πλατεία Συντάγματος.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν πανό με συνθήματα, όπως: «Η μεγαλύτερη βία είναι η φτώχεια», «Ως εδώ! Θα ζήσουμε» και «Από την Αττική ως την Χαλκιδική, ίδιοι εργολάβοι - ίδια καταστολή».

Οι πρώτοι διαδηλωτές έφθασαν έξω από τη Βουλή περίπου στις 18:00, ενώ λίγο πριν από τις 20:00 έφθασε στην πλατεία μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου είχαν προσυγκέντρωση. Όπως κατήγγειλαν, στη διάρκεια της μοτοπορείας τους, η αστυνομία επιχείρησε να τους σταματήσει περίπου τρεις φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.