Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Σπ. Καρατζαφέρης: Kαλόπαιδα θέλετε ...κρέμασμα!


Τι κάνουμε ρε, πατριώτες;

Μας έχουν εξαθλιωσει και οι ημέτεροι των κυβερνώντων τρώνε με χρυσά κουτάλια.

Την ίδια ώρα οι κυβερνώντες παραδέχονται δημοσίως ότι «ο λαός έχει ξεπεράσει τα όριά του»...



Μας σκοτώνουν και μας δουλεύουν από πάνω.

Σήμερα, (Παρασκευή 8/3/2013) έσκασε η είδηση-βόμβα, που επιβεβαιώνει την παροιμία "έβαλαν τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα".

Η εισαγγελία άρχισε δίωξη, για κακουργήματα (καταχραστές Δημοσίου) εναντίον του κ. Τάκη Αθανασόπουλου τότε πρόεδρου της ΔΕΗ 2007) και όλων των τότε μελών του Δ.Σ. της ΔΕΗ και των υπευθύνων του ομίλου Μυτιληναίου για επένδυση σκάνδαλο στο Αλιβέρι.

Με βάση το κατηγορητήριο «φαγώθηκαν» από τη ΔΕΗ 100 εκ. ευρώ,ενώ οι καταναλωτές καλούνται να πληρώσουν το ρεύμα όλο και πιο ακριβά.

Αυτόν τον κύριο Αθανασόπουλο, που κατηγορείται ως καταχραστής του Δημοσίου, η κυβέρνηση τον διόρισε πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ (δηλαδή του ταμείου που θα κανει τις αποκρατικοποιήσεις και θα πουλήσει στους ολιγάρχες τα φιλέτα του ελληνικού Δημοσίου).

Επιπλέον η κυβέρνηση διόρισε στο ΤΑΙΠΕΔ , στο ΔΣ την εξαδέλφη του κ. Παπακωνσταντίνου , κα Ελένη Παπακωνσταντίνου, η οποία βρέθηκε στη λίστα Λαγκάρντ και ο ξάδελφος της υπ. οικονομικών τη διέγραψε και τώρα κατηγορείται για αλλοίωση της λίστας.

Και το κερασάκι στη τούρτα της διαφθοράς: οι κατηγορούμενοι ως καταχραστές του δημοσίου μεθοδεύουν την απομάκρυνση από το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ την κα Άννα Ζωηρού, η οποία για όλες τις ενδιάμεσα αποκρατικοποιήσεις ( ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ,ΔΕΣΦΑ κλπ) ψηφίζει "όχι" γιατί τις θεωρεί ξεπούλημα.

Ο κατηγορούμενος ως καταχραστής του δημοσίου κος Αθανασόπουλος μεθοδεύει την απομάκρυνση της (ήδη έχει ενημερωθεί η κα Ζωηρού) επειδή λέει ο πρόεδρος «δημιουργεί κωλυσιεργία στο έργο της επιτροπής»

Δεν νομίζετε ότι το παραξήλωσαν οι ένοχοι για την καταστροφή της χώρας;

Υπενθυμίζω ότι εκτός από τον κατηγορούμενο πλέον για κατάχρηση εις βάρος του δημοσίου κ Αθανασόπουλο κατηγορούμενος για κακούργημα είναι και ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ κα. Γεωγίου επειδή διόγκωσε το έλλειμμα για να δικαιολογηθεί η είσοδος μας στο μνημόνιο και κατ επέκταση στην εξαθλίωση.

Και οι δυο «εντιμότατοι κύριοι» παραμένουν στη θέση τους. Όπως στη θέση του παραμένει και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος, εκτός των άλλων είναι και καταθέτης στη λίστα Λαγκάρντ με ποσό 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αν σας στείλουμε στο διάβολο θα έχουμε άδικο;

*στο spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.