Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΤΩΡΑ: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά - Τρόικα


Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να βγει πρώτος του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος ήταν παρών στην συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους της Τρόικα. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece...



o Αντώνης Σαμαράς φέρεται να έδωσε γεινικές κατευθύνσεις προς το κλιμάκιο της Τρόικα για τα ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά και τους παρέπεμψε στην ουσιαστική επίλυση των ζητημάτων με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Μεταξύ όσων σας μεταδώσαμε νωρίτερα, δηλαδή, το θέμα της απόλυσης των επίορκων υπαλλήλων αλλά και της άμεσης εκταμίευσης της δόσης του Μαρτίου, ύψους 2,8 δισ. ευρώ, κι όχι τον Μάιο όπως πρότεινε ο Τόμσεν, έχει προκύψει και το θέμα της νομικής συγχώνευσης Εθνικής Eurobank.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.