Σάββατο 20 Απριλίου 2013

"Εξοστρακίστηκαν τα σκάγια" λένε οι πιστολέρο της Μανωλάδας


Οι δικηγόροι των τριών συλληφθέντων υποστηρίζουν ότι οι εργάτες κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των επιστατών και οι πυροβολισμοί έγιναν για εκφοβισμό. Μάλιστα αναφέρουν ότι οι τραυματισμοί των μεταναστών έγιναν επειδή εξοστρακίστηκαν τα σκάγια!...



Σύμφωνα με το patrisnews, οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι ένα μήνα και όχι έξι όπως λένε οι ίδιοι.

Ο δικηγόρος του 39χρονου υποστήριξε ότι ο πελάτης τους αρνείται την εμπλοκή του στο περιστατικό και ανέφερε ότι οι αλλοδαποί ήταν εκείνοι που κινήθηκαν απειλητικά κατά των παραγωγών και από πλευράς αυτοσυντήρησης έγινε αυτό που έγινε τελικά.

Πηγή: Προκλητικοί οι πιστολέρο της Μανωλάδας: Εξοστρακίστηκαν τα σκάγια! | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/101283#ixzz2R0e9LRkA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.