Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Αγκάθι στις σχέσεις τρόικας-κυβέρνησης ο Μανιτάκης


Δεν είναι μόνο οι απαιτήσεις για νέα μέρα που αξιώνουν οι δανειστές μας, αλλά εκτιμούν ότι θα πρέπει η κυβέρνηση άμεσα να υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις της δείχνοντας προς την πολιτική ηγεσία τον δρόμο των αλλαγών στην κυβέρνηση, εάν αυτή χρειαστεί...



Η πληροφορία αυτή φαίνεται ότι εστιάζει κυρίως στον υπ. Εσωτερικών τον κ. Μανιτάκη, για τον οποίο όπως αναφέρει το newmoney.gr η τρόικα εκφράζει πολλά παράπονα καθώς έχει το θέμα των απολύσεων στο δημόσιο τομέα, το οποίο κατά τους δανειστές δεν ... περπατάει.
Όπως πληροφορείται το newmoney.gr, οι κ. Τόμσεν, Μαζούχ , Μόρς και Τράα δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την στάση που έχει κρατήσει ο υπουργός της ΔΗΜΑΡ τους τελευταίους μήνες όσον αφορά στη μνημονιακή δέσμευση των απολύσεων ή «έξοδο για σημαντικό μέρος» των 25.000 υπαλλήλων του Δημοσίου που πρόκειται να τεθούν σε διαθεσιμότητα εντός του έτους.

Ο κ. Μανιτάκης στην τελευταία επίσκεψη της τρόικας διαβεβαίωσε τους επικεφαλής της ότι το θεσμικό πλαίσιο της διαθεσιμότητας είναι νομικά «καλυμμένο», ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο της εφεδρείας στην οποία με δικαστικές αποφάσεις σημαντικός αριθμός υπαλλήλων επέστρεψε στις θέσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.