Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Τι είπε ο Πασχάλης Τερζής για την υγεία του και την απουσία του από τις πίστες



Eδώ και αρκετό καιρό και λόγο της μεγάλης απουσίας του από τις πίστες κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν...


τον Πασχάλη Τερζή να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του ή να δίνει την δική του μάχη με τον καρκίνο.

Όλα αυτά λοιπόν ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής τα διαψεύδει δίνοντας την δική του απάντηση στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και στην εκπομπή του.

"Τι να έχω; Μια χαρά είμαι! Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύομαι να φάω τρίτο πιάτο φαγητό! Δεν μπορώ πάντως να κόψω το τσιγάρο".

Όσο για την απόφασή του να αποσυρθεί από τις πίστες και τα νυχτερινά κέντρα ο Πασχάλης Τερζής δήλωσε: "Τα ξενυχτάδικα δεν είναι πια για μένα. Το ξενύχτι είναι σκληρό πράγμα και τα χρόνια περνάνε. Κάνω αυτό που αισθάνομαι. Στα μπουζουκομάγαζα δεν πάνε οι εργάτες και οι συνταξιούχοι. Αυτοί που πάνε δεν τους νοιάζει πόσο έχει το μπουκάλι".

Βέβαια τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πάλι τον Πασχάλη Τερζή να τραγουδά αφού όπως αποκάλυψε και ο ίδιος θα επιστρέψει με επτά συναυλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.