Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Νέα κρούση Σαββίδη σε Ζαγοράκη



Συνεχείς πιέσεις από τον Ιβάν Σαββίδη για να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Θοδωρής Ζαγκοράκης...


με την τελευταία κρούση να αφορά μόνο σε επαγγελματική τους συνεργασία.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πλησιάσει αρκετές φορές τον «Ζαγόρ» για να γυρίσει στην ΠΑΕ, εκείνος όμως μόνο θετικά δεν βλέπει τη συγκεκριμένη προοπτική, έπειτα από όσα είχαν συμβεί μετά την αποχώρησή του.

Σύμφωνα με τη Sportday, η τελευταία κρούση που δέχτηκε ο παλαίμαχος άσος από τον ομογενή επιχειρηματία, δεν αφορούσε στον ΠΑΟΚ, αλλά σε μία προσωπική τους συνεργασία. Συγκεκριμένα σχετιζόταν με άλλες επιχειρήσεις του μεγαλομετόχου των «ασπρόμαυρων», χωρίς να έχει άμεση ενασχόληση με την ΠΑΕ ο Ζαγοράκης.

Την ίδια στιγμή ο «Ζαγόρ» φέρεται να έχει δεχτεί και πρόταση από την ΕΠΟ, ώστε να αναλάβει ένα νέο ρόλο στην ομοσπονδία για την ανάπτυξη και τις δημόσιες σχέσεις των εθνικών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.