Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΔΕΙΤΕ: Νέες φωτογραφίες της Kristen με τον άνδρα που μοιάζει στον παντρεμένο σκηνοθέτη ;;;


Σε ένα αυτοκίνητο με οδηγό κάποιον που έμοιαζε στον σκηνοθέτη Rupert Sanders...


που απάτησε τον Robert Pattinson, συνέλαβε ο φακός την Kristen Stewart πριν λίγες ημέρες.


Ο Robert βρισκόταν στη Νέα Υόρκη και μόλις είδε τις φωτογραφίες πήγε αμέσως στο LA. Ο 26χρονος ηθοποιός έδειχνε να μην έχει καθόλου διάθεση και απλά κουβαλούσε ανέκφραστος τον σάκο του.



Τώρα που ο Robert έφτασε στο Los Angeles θα πρέπει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Kristen και να του εξηγήσει τι συνέβη. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και πολύ χαρούμενος ο ηθοποιός στις φωτογραφίες της άφιξης...

Kαι όλα αυτά επειδή η 23χρονη σύντροφός του, ίσως να πέρασε και πάλι χρόνο με τον σκηνοθέτη που τον είχε πατήσει. Τη Δευτέρα ο φακός απαθανάτισε την Kristen να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο που το οδηγούσε ένας άνδρας που έμοιαζε στον Rupert Sanders.

Η αλήθεια είναι ότι και ο σκηνοθέτης έχει και το ίδιο αυτοκίνητο. Με το που δημοσιεύτηκαν οι φωτογρφαφίες ο Robert φαίνεται πως εκτοξεύτηκε στο LA από τη Νέα Υόρκη.



Ανμένεται η συνέχεια... Πάνω που πιστεύαμε Robert και Kristen πως τα πηγαίναν καλά...

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Νέες φωτογραφίες της Kristen με τον άνδρα που μοιάζει στον παντρεμένο σκηνοθέτη ;;; http://24wro.blogspot.com/2013/04/kristen.html#ixzz2Ref1UHzj

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.