Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!!! Το αγγλικό "ΙΚΑ" της μεγάλωσε το στήθος (PHOTOS)



Φωτιές έχει ανάψει στη Βρετανία η Josie Cunningham, η οποία μεγάλωσε το στήθος της για να κάνει καριέρα μοντέλου...
και το κόστος της επέμβασης καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τον ασφαλιστικό οργανισμό της χώρας, το NHS!

Η 22χρονη που στο πρόσωπο δεν λέει και τίποτα, έκανε την πρώτη τόπλες φωτογράφισή της για την εφημερίδα «The Sun» και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους ασφαλισμένους, λέγοντας: «Δεν θα μπορούσα να το έχω κάνει χωρίς εσάς».

Η Josie η οποία μέχρι τώρα εργαζόταν σε εκπομπή τηλεπωλήσεων και έβγαζε περίπου 9.000 λίρες τον χρόνο, θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της Jordan και ήδη τα ταμπλόιντ της έχουν βγάλει το παρατσούκλι, Katie Cut-Price.

Μετά τη φωτογράφιση όπως διαβάζουμε στο 69magazine είπε: «Η πρώτη μου φορά ήταν κάτι το φανταστικό. Ποτέ δεν ένοιωσα τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση δείχνοντας το κορμί μου. Πριν από δύο μήνες αν στεκόμουν γυμνή μπροστά στο φωτογραφικό φακό θα είχα καταρρεύσει. Τώρα δεν κρατιέμαι για να το κάνω πιο συχνά».














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.