Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Bild: Από πρωθυπουργός της χρεωκοπίας, φορέας ελπίδας ο Αντ. Σαμαράς

Δεν πάει πολύ καιρός από τότε που η Bild δημοσίευε αποκλειστική συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά, μέσω της οποίας σχεδόν εκλιπαρούσε να δωθεί στην Ελλάδα "αέρας για να ανασάνουμε". Μέχρι πριν λίγους μήνες, σχεδόν το σύνολο των ευρωπαϊκών και δη των γερμανικών ΜΜΕ αντιμετώπιζαν με τουλάχιστον καχύποπτο βλέμμα την Ελλάδα. Τώρα η Bild πλέκει το εγκώμιο του Έλληνα Πρωθυπουργού...



Στους «νικητές της ημέρας» συγκαταλέγει τον έλληνα Πρωθυπουργό η Bild. Η γερμανική, ευρείας κυκλοφορίας, εφημερίδα φιλοξενεί καθημερινά στο πρωτοσέλιδό της την στήλη «Νικητές και Ηττημένοι», στην οποία παρουσιάζονται προσωπικότητες από όλον τον κόσμο και όλους τους τομείς.

Στο κείμενο που συνοδεύει την αναφορά στον κ. Σαμαρά, η Bild αναφέρει ότι ο κ. Σαμαράς εξελίχθηκε «από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας».

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς μπορεί έπειτα από έναν χρόνο στο αξίωμα να επιδείξει επιτυχίες. Ο οίκος αξιολόγησης Fitch αναβάθμισε τώρα την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας του, επειδή "υπάρχει σαφής πρόοδος". Η Washington Post τιμά τον Σαμαρά ως "διασώστη". Η άποψη της Bild: Συνεχίστε έτσι», σημειώνει η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.