Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Τρεις αυτοκτονίες σε δύο μέρες στην Κρήτη


Ένας 70χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του το πρωί της Δευτέρας στα Χανιά. Ήταν η τρίτη αυτοκτονία το φετινό Πάσχα στην Κρήτη...



Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα πολλά που σημειώθηκαν το φετινό Πάσχα στην Κρήτη, το οποίο αποδεικνύεται αιματοβαμμένο.

Μετά τον νεαρό, γιο αστυνομικού, που έβαλε τέλος στη ζωή του στο Ζαρό αλλά και την 35χρονη μητέρα που απαγχονίστηκε, ακόμη μία αυτοκτονία συγκλονίζει το νησί.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, πρόκειται για 70χρονο, ο οποίος, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο το πρωί της Δευτέρας στα Ραπανιανά Χανίων.

Στο χωριό επικρατεί αναστάτωση, ενώ στο σημείο βρίσκεται αστυνομική δύναμη, αλλά και ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει τη σορό του άτυχου άνδρα

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα, που όπλισαν το χέρι του, ενώ η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.