Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Στη φάκα Αλβανοί που ρήμαζαν οδηγούς ταξί


Σπείρα που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί, σε πρατήρια υγρών καυσίμων και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής....



Για την υπόθεση συνελήφθη προχθές ένας 23χρονος Αλβανός στην Ανθούσα και δύο ακόμη ομοεθνείς του ηλικίας 22 και 23 ετών, στην Παλλήνη.

Όπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματατα της Πέμπτης, προσποιούμενοι τους πελάτες οι δύο εκ των συλληφθέντων επιβιβάσθηκαν σε ταξί στην περιοχή Σταυρός Αγίας Παρασκευής, ζητώντας από τον αυτοκινητιστή να τους μεταφέρει στην Παιανία.

Κατά τη διαδρομή, σε ερημικό σημείο, τον απείλησαν με περίστροφο και με μαχαίρι, του αφαίρεσαν τις εισπράξεις και τον αποβίβασαν βιαία από το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια επιβίβασαν στο ταξί και τρίτο συνεργό τους και μετέβησαν σε βενζινάδικο στην Παλλήνη, όπου φορώντας κουκούλες full face και με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας και περιστρόφου αφαίρεσαν από τον υπάλληλα το ποσό των 1.000 ευρώ.

Ακολούθως μετέβησαν με το ταξί σε άλλο πρατήριο υγρών καυσίμων στον Γέρακα, όπου πάλι με την απειλή όπλων αφαίρεσαν το ποσό των 695 ευρώ.

Οι δράστες εξεταζόμενοι ομολόγησαν τις πράξεις τους και αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την κυνηγετική καραμπίνα την είχαν αφαιρέσει από εξοχική κατοικία που είχαν διαρρήξει στην Παλλήνη. Τα μέλη της σπείρας είχαν διαρρήξει και παρεκκλήσι στην ίδια περιοχή, ενώ είχαν διαπράξει ακόμη μία ένοπλη ληστεία σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους τον περασμένο Νοέμβριο από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης επτά ετών για τέσσερις ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί, που είχε διαπράξει μαζί με συνεργούς του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.