Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί


Το 66ο Φεστιβάλ των Καννών συνεχίζεται με ακόμη περισσότερες λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί....
Τη 2η ημέρα του Φεστιβάλ, η ταινία της Σοφία Κόπολα "The Bling Ring" με πρωταγωνίστρια την νεαρή ηθοποιό Έμα Γουάτσον και η ταινία "Young and Beautiful" ή αλλιώς "Jeune Et Jolie" ήταν αυτές που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Η 3η ημέρα είχε, ωστόσο, ακόμα πιο ηχηρά ονόματα, με την Εύα Λονγκρόρια να τραβά πάνω της όλα τα φλας αλλά και το αγγελάκι της Victoria's Secret, Ντούτζεν Κρος, να προσθέτει ακόμα περισσότερη λάμψη. Όλα αυτά στην προβολή της ταινίας "Le Passe" με πρωταγωνίστρια την εξίσου εντυπωσιακή Μπερενίζ Μπεζό.


















Η Έμα Γουάτσον ως πρωταγωνίστρια της ταινίας "The bling ring" έκανε μια λιτή εμφάνιση μέσα στο ασπρόμαυρο Chanel φόρεμά της


















....το οποίο βέβαια είχε μια εντυπωσιακή πλάτη. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η επιλογή των κοσμημάτων της, ειδικά το σκουλαρίκι στο αυτί της


































Το απόγευμα της 2η ημέρας η Έμα Γουάτσον πόζαρε στους φωτογράφους στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας της με ένα μπορντό φόρεμα Christopher Kane


















H 28χρονη Ινδή ηθοποιός Σονάμ Καπούρ κατάφερε να κλέψει όλα τα βλέμματα στην προβολή της ταινίας "Young and beautiful" με το εντυπωσιακό φόρεμά της. Το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο Domenico Dolce & Stefano Gabbana, με γραπτή τους ενημέρωση ανέφεραν ότι έφτιαξαν αυτό το φόρεμα αποκλειστικά για την ηθοποιό προκειμένου να δώσουν έμφαση στην μοναδική της ομορφιά.






































Η Φαν Μπινκγ Μπινγκ συνεχίζει να δημιουργεί θετικές εντυπώσεις με τις στυλιστικές της επιλογές. Αυτή τη φορά επέλεξε για την προβολή της ταινίας "Jeune & Jolie" μια κίτρινη Elie Saab τουαλέτα.


























Η Φρίντα Πίντο αποτέλεσε μια από τις εντυπωσιακές παρουσίες στην προβολή της ταινίας "Young and beautiful" με μεταλλική Gerard Darel τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της















































































































Η 3η ημέρα είχε ως βασικό πρωταγωνιστή την ταινία "Le Passe" με πρωταγωνίστρια την Μπερενίζ Μπεζό, η οποία πόζαρε στους φωτογράφους νωρίς το απόγευμα με total look από τον οίκο Louis Vuitton.































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.