Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Αυτός είναι ο νεκρός πεζοναύτης μας

Το δυστύχημα βύθισε στο πένθος τις Ένοπλες Δυνάμεις και την πόλη του Αλιβερίου για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες ημέρες.Νεκρός είναι ο 20χρονος Στάθης Κρόκος .
Οι γονείς ...


του άτυχου πεζοναύτη ενημερώθηκαν για τον θάνατο του παιδιού τους λίγη ώρα αργότερα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Η γειτονιά τους στο Αλιβέρι βυθίστηκε στο πένθος, αφού όλοι γνώριζαν τον Στάθη και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική είδηση.



Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του 20χρονου, ο Στάθης ήταν το μεγαλύτερο από τα 3 παιδιά της οικογένειας. Ο 16χρονος αδερφός του και η 9χρονη αδερφή του, πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση από τους γονείς τους, που πλέον βρίσκονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ο 20χρονος που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία ήταν φίλος του Παναθηναϊκού και από τις τελευταίες του αναρτήσεις στο facebook έδειχνε θαυμαστής του Bob Marley. Στις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει βρίσκεται μαζί με φίλους τόσο εντός όσο και εκτός στρατοπέδου...







Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως το τεθωρακισμένο βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας.Σύμφωνα όμως με τους οδηγούς M113 που ακολουθούσαν σ΄ εκείνο το σημείο ο δρόμος είναι κατηφορικός. Μόλις “ισιώνει” υπάρχει ένα χαντάκι τεσσάρων μέτρων από το οποίο έπρεπε να περάσουν τα Μ113. Το τεθωρακισμένο με τον άτυχο στρατιώτη, έπεσε στο κράσπεδο στην αρίστερη πλευρά και αμέσως μετά έφυγε προς τα δεξιά και έπεσε στο κενό.

Στο μοιραίο τεθωρακισμένο βρισκόταν την ώρα του δυστυχήματος άλλος ένας στρατιώτης, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.


2 σχόλια:

  1. Είναι θλιβερό όταν χάνεται ένας Έλληνας, ιδιαίτερα νέος. Κουράγιο στους γονείς του παιδιού!! Όμως γιατί του θολώνετε το πρόσωπο; Αφού στις μισές φωτογραφίες φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.