Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Αποφασισμένη να μην τραβήξει την κατάσταση στα άκρα η ΔΗΜΑΡ [ΒΙΝΤΕΟ]


"Η χώρα δεν πρέπει να πάει σε εκλογές, δεν πρέπει να οδηγηθεί σε αυτή την περιπέτεια", ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, και σημείωσε ότι....



"με βάση αυτή την εκτίμηση θεωρούμε ότι η πρόταση που έχουμε καταθέσει εμείς είναι η πιο ρεαλιστική και θα βάλει τέλος στα μεγάλα προβλήματα που έχουμε".

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι «δεν μπορούμε να βρούμε τις απολύσεις ρίχνοντας μία βόμβα σε μια ΔΕΚΟ, που έχει μάλιστα συμβολικό χαρακτήρα αφού σχετίζεται με τη δημοκρατία μιας χώρας".

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ κάλεσε την κυβέρνηση να "πάρει πίσω την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου" και όπως είπε "ήρεμα και σοβαρά πρέπει να συζητήσουμε για το τι τηλεόραση έχουμε".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.