Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΘΑΝΟ:Στυλό μεταφραστής

Η τεχνολογία κάνει καθημερινά βήματα προόδου και συχνά έχει να προσφέρει στην ανθρωπότητα πράγματα που εκπλήσσουν άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Μια νέα συσκευή ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Πρόκειται για ένα στυλό, το οποίο ...


λειτουργεί και ως μεταφραστής.

Το Ivy Guide, όπως ονομάζεται, είναι μια συσκευή που ταιριάζει σε κάθε μολύβι ή στυλό. Είναι ένα είδος σαρωτή (scanner) και μπορεί να μεταφράζει κάθε λέξη που υπογραμμίζεται πάνω στο κείμενο.

Η ιδέα του συγκεκριμένου αντικειμένου ανήκει σε τρεις Ιάπωνες σχεδιαστές, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο τελειοποίησης του. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει κάποιο τεχνικό απρόοπτο, η συσκευή αναμένεται να κάνει μεγάλες πωλήσεις. Κυρίως λόγω του ότι θα διευκολύνει τους αναγνώστες, παρέχοντας τους μια αξιόπιστη μετάφραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.