Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Κι ο Χρυσοχοΐδης ονειρεύεται να γίνει δήμαρχος!


Με έντονη παρουσία και μεγάλη εμπειρία στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοίδης φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό βολιδοσκοπείτε και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση...



Το όνομά του ακούγεται όλο και πιο έντονα σε συζητήσεις που γίνονται σε πράσινες και γαλάζιες παρέες σχετικά με τις πιθανότητες που θα συγκέντρωνε ως υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Αθήνας. Αν και δεν είναι Αθηναίος ο ίδιος, αλλά Ημαθιώτης, ωστόσο ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης φαίνεται ότι με την στάση του και το έργο του έχει γίνει αποδεκτός και πέρα από τα σύνορα του νομού του. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια είναι υποψήφιος σε περιφέρεια της Αθήνας κι όχι στο νομό Ημαθίας.

Πολλοί εκτιμούν ωστόσο ότι είναι από τα πρόσωπα που θα πρέπει να στηρίξουν την δικομματική κυβέρνηση, αν και τα σενάρια τον εντάσσουν στην λίστα με τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να προσφέρουν και σε έναν μεγάλο Δήμο όπως αυτός της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.