Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Αστυνομοκρατούμενη πόλη η Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ


Περίπου 3.500 αστυνομικοί θα κινητοποιηθούν φέτος ενόψει των εγκαινίων της 78ης ΔΕΘ και των επικείμενων διαδηλώσεων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...



Ο αριθμός αυτός κινείται στα ίδια επίπεδα με πέρσι, αλλά είναι σαφώς μικρότερος σε σχέση με τα μεγέθη του 2011, όταν σε μία πρωτοφανή οργάνωση αστυνομικών μέτρων επιστρατεύτηκαν περισσότεροι από 4.500 αστυνομικοί.

Ιδιαίτερα αυξημένες θα είναι φέτος οι περιπολίες δικυκλιστών που, ελλείψει της Δημοτικής Αστυνομίας, θα διενεργούν εντατικούς ελέγχους στους δρόμους του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Τα παραπάνω συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, στη διάρκεια σύσκεψης που διοργανώθηκε σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στην οποία έλαβαν μέρος αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., εκπρόσωποι του ΥΜΑ-Θ, της HELEXPO, των δύο πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ και ΠΑ.ΜΑΚ.) και άλλων φορέων της πόλης.

Ο τελικός σχεδιασμός των μέτρων θα οριστικοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα γίνει νέα σύσκεψη στην οποία αναμένεται να πάρει μέρος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Νίκος Παπαγιαννόπουλος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.