Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιος είναι ο Άγγελος Μιχαλόπουλος, που σε 3 χρόνια αγόρασε τη μισή Ίο;


Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει ήδη αποκτήσει πάνω από το 12% του νησιού. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν σήμερα ότι ο «Μίδας» του αμερικανικού χρηματιστηρίου έχει αποκτήσει εκτάσεις που αντιστοιχούν σχεδόν στο 30% της Ιου....


Ο Αγγελος Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1962. Τα πρώτα 18 του χρόνια τα πέρασε στην Αθήνα και μόλις τελείωσε το λύκειο μετακόμισε στην Αμερική, όπου σπούδασε Οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες στο πανεπιστήμιο του Κορνέλ. Οπως σημειώνει ο ίδιος στο βιογραφικό του, μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου εργάστηκε ως χρηματιστής και μάλιστα ασχολήθηκε με αγορές σε διάφορες γωνιές του πλανήτη.

Φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί στην Ελλάδα. Σε αυτό σημαντικό ρόλο θα έπαιξε το γεγονός ότι παντρεύτηκε και απέκτησε πέντε παιδιά. Ο δραστήριος χρηματιστής μετατράπηκε σε ζωγράφο και συγγραφέα. Περνάει όλο το καλοκαίρι του στην Ιο όπου απολαμβάνει τα κτήματα και το
ιστιοπλοϊκό του, ενώ τον χειμώνα πηγαινοέρχεται στην Αθήνα. Πηγή και Φωτό Εθνος της Κυριακής

Ενα παραθαλάσσιο φιλέτο πριν:


Το ίδιο φιλέτο μετά:



Πηγή και Φωτό Εθνος της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.