Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν ο Κέρι έτρωγε με τον εχθρό του... τον Ασαντ, στο ίδιο τραπέζι [ΦΩΤΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]


Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί. Κάποτε ο Ασάντ ήταν στο πλευρό των ΗΠΑ, επειδή θεωρείτο (και είναι) πολέμιος της Αλ Κάιντα, αλλά και του άλλοτε δικτάκτορα...



Σαντάμ Χουσεΐν. Ηταν πριν αρχίσει τον πόλεμο- ρητορικό προς το παρόν- ενάντια στον Μπασάρ Αλ Ασαντ. Τότε που ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο ηγέτης της Συρίας κάθονταν στο ίδιο τραπέζι.

Ηταν κατά την επίσκεψη του Κέρι στη Δαμασκό το 2009, όταν οι δύο πολιτικοί κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για δείπνο μετά των συζύγων τους, πριν ξεσπάσει ο πόλεμος στη Συρία. Στη φωτογραφία φαίνονται και οι δύο τους χαλαροί, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Αλλά αυτό βέβαια ήταν πολύ πριν αρχίσει ο Αμερικανός υπουργός να συγκρίνει τον Ασαντ με τον Αδόλφο Χίτλερ και τον Σαντάμ Χουσεΐν.

Πηγή: Daily Mail



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.