Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Σύλληψη λόγω... "παράφορου έρωτα" στην Πρέβεζα


Το περιστατικό συνέβει τα ξημερώματα της Δευτέρας στα στενά της Πρέβεζας όταν κυρία κοντά στα 40 η οποία όπως φαίνεται είχε ερωτική εμμονή με Πρεβεζάνο, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της διασκέδασης, του έκανε... τη ζωή κόλαση! ...


Η συγκεκριμένη κυρία λοιπόν συνάντησε τον άνθρωπο και πραγματικά ξεπέρασε κάθε όριο καθώς συνεχώς τον παρενοχλούσε...

Ο άντρας αφού προσπάθησε να την αποφύγει αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία μιας και η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο.


Όταν άνδρες της αστυνομίας πήγαν στο σημείο και προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και να την... απομακρύνουν από το αντικείμενο του πόθου της, η ίδια επιτέθηκε φραστικά και στους αστυνομικούς προσπαθώντας να τους απωθήσει.

Σύμφωνα με όσους είδαν το περιστατικό οι αστυνομικοί διατηρώντας την ψυχραιμία τους και μην μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο, αφού πλέον έγινε πιο επιθετική και απέναντί τους, την συνέλαβαν για εξύβριση κατά της αρχής και την οδήγησαν στο αυτόφωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.