Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Γιώργος... Φράγκας μιλάει γιατί πήρε πόδι από τον ΣΚΑΪ


Αυτό το γνήσιο... φτωχόπαιδο, που δεν έχει να πληρώσει ούτε το πλήρωμα από το κότερό του, πού το όνομά του βρίσκεται μες στη λίστα Λαγκάρντ για κάτι ψωροοικονομίες που είχε κάνει κάποτε και που τώρα "πέταξαν" για άλλες τράπεζες του εξωτερικού, ο Γιώργος Φράγκας, μιλάει - κλαίγοντας ως συνήθως...



ως γνήσιος θεατρίνος, για τους λόγους που πήρε πόδι από τον ΣΚΑΪ. Και τι λέει; Λέει ότι ήταν δάχτυλος του Σόιμπλε!!!

Λίγες ηµέρες µετά το «διαζύγιό» του µε τον τηλεοπτικό σταθµό ΣΚΑΪ, ο γνωστός δηµοσιογράφος Γιώργος Τράγκας µιλά Στο ΧΩΝΙ για την κατάσταση στα media, τα οποία κατηγορεί ότι «µεταφέρουν στον ελληνικό λαό τις υποσχέσεις της κυβέρνησης για... ανάπτυξη και προσπαθούν να τον πείσουν ότι η δηµοσιονοµική εξυγίανση είναι νοικοκύρεµα και όχι ληστεία», ενώ προβλέπει πολιτική «Κατρίνα» στη χώρα αµέσως µετά τις γερµανικές εκλογές!

Και τι θα κάνεις βρε κακομοίρη εσύ; Πώς θα ζήσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.