Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Καρατζαφέρης: Η Χρυσή Αυγή είναι μόρφωμα, συμμορία και επικίνδυνοι [video]


Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. άφησε αιχμές πως καιρό τώρα το «σύστημα εξυπηρετείτο από την παρουσία της Χρυσής Αυγής» και ότι «τώρα και αυτό το σύστημα κατάλαβε πως ήταν λάθος»...



«Δυστυχώς τώρα υπάρχει αυτό το μόρφωμα που είναι μια συμμορία που πιστεύουνε εις το ναζισμό. Είναι επικίνδυνοι.» ήταν το σχόλιο του Γ. Καρατζαφέρη σχετικά με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με το κόμμα και τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. έστειλε μήνυμα προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγοντας πως είναι καλό να καλέσει όλους τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης και όχι μόνο τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε να συζητήσουν το θέμα της Χ.Α. και να τους θέσει υπόψιν τους τις ανάγκες που έχει η δημοκρατία.

Ο κ. Καρατζαφέρης δεν παρέλειψε να μιλήσει για το παρελθόν του βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, όταν όπως είπε, από μέλος της ΟΝΝΕΔ, αυτός και κάποιοι άλλοι μετακινήθηκαν προς την Χρυσή Αυγή. «Παρέδωσα έναν κοινοβουλευτικό άντρα και η ΝΔ έκρινε ότι πρέπει να του δώσει τα πρωτεία, κάνοντας τον κοινοβουλευτικό της εκπρόσωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Κασιδιάρης αποτελεί τον Ιωαννίδη του Παπαδόπουλου» ανέφερε σχετικά με τον βουλευτή της Χ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.