Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δολιοφθορά στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά [ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

- Βουλιάζει αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη δεξαμενή των Ναυπηγείων!
- Κίνδυνος να παρασύρει τους δύο γερανούς
- Ενημερώθηκε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας

Δείτε αποκλειστικά στο planet-greece φωτογραφία μέσα από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και διαβάστε τι συμβαίνει αυτή τι στιγμή. Σε κατάσταση συναγερμού το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ενδείξεις για δολιοφθορά. Διαβάστε αναλυτικά...



Τουλάχιστον ύποπτο μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό περιστατικό. Με τους εργαζόμενους των ναυπηγείων απλήρωτους για 19 μήνες, να βρίσκονται στο δρόμους τις τελευταίες ημέρες για να δωθεί λύση στο πρόβλημά τους και να επαναλειτουργήσουν τα ναυπηγεία. Με τα ελαττωματικά υποβρύχια να σαπίζουν μέσα στο ναυπηγείο και με την άρνηση όλων να δώσουν κάποια λύση,η μεγαλύτερη ναυπηγική εγκατάσταση της χώρας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης οδεύει πλέον προς το τέλος της.

Από αργά χθες βράδυ η μεγαλύτερη δεξαμενή του ναυπηγείου, η υπ'αριθμόν 3, άρχισε να βουλιάζει, χωρίς κανείς να μπορεί να κάνει το οτιδήποτε. Οι εργαζόμενοι λείπουν από τα πόστα τους εδώ και καιρό, αφού είναι απλήρωτοι και κανείς πλέον δεν μπορεί να σώσει τη μεγαλύτερη δεξαμενή που υπάρχει σε Ελληνικά ναυπηγεία.


Η απαξίωση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο μεγαλείο της. Πρόκειται για φυσιολογική εξέλιξη λόγω φθοράς και απραγίας της συγκεκριμένης δεξαμενής ή για μια πράξη δολιοφθοράς, μέρος συγκεκριμένου σχεδίου πλήρους απαξίωσης των ναυπηγείων; Χαρακτηριστικό του μεγέθους της καταστροφής είναι πως τη ζημιά στη δεξαμενή την αντιλήφθησαν οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας,που βρίσκονται ακριβώς απέναντι και δήλωσαν μάλιστα έτοιμοι-και προς τιμή τους- να προσφέρουν τη συνδρομή τους για τη διάσωσή της εάν χρειαστεί.

Να σημειώσουμε πως τα ναυπηγεία έχουν σκανδαλωδώς παραχωρηθεί τα τελευταία χρόνια στον Ισκαντάρ Σάφα, ο οποίος εισέπραξε ένα κάρο λεφτά από Ελληνικό δημόσιο, αντί να δώσει κιόλας, άφησε το έργο που είχε αναλάβει για την κατασκευή των υποβρυχίων στη μέση, με αποτέλεσμα σήμερα να σαπίζουν τα σκαριά τους μέσα στο ναυπηγείο,άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους για 19 μήνες και έχει εξαφανιστεί, στέλνοντας επιστολές και απειλώντας το Ελληνικό δημόσιο.

Μιλάμε για την περιουσία του Ελληνικού λαού η οποία ξεπουλήθηκε και απαξιώνεται πλέον και κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν και σαπίσουν στη φυλακή γι αυτό,όπως σαπίζουν τα υποβρύχεια και τα χρήματα του Ελληνικού λαού στα ναυπηγεία.


Διαβάστε επίσης: 

Ανακοίνωση του ΓΕΝ για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του planet-greece

3 σχόλια:

  1. προπληρωμένος ο Λιβανέζος, όπως και τα γερμανικά υποβρύχια, απο εντολή Βενιζέλου!
    γελάει το σύμπαν όλο με την Ελλάδα και τους ¨πολιτισμένους¨πολιτες της, που προφανώς ελάχιστα διαφέρουν απο τους ¨απολιτιστους¨ κατοίκους του Κονγκο και της Ναμίμπια. Πως γίνεται να έχουμε φτάσει εδώ και να επιτρέπουμε ακόμα τέτοιους πολιτικούς, όπως Βενιζέλο (πρώτο και καλύτερο λόγω θέσης) και Άδωνι!!!! Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας επίσης, λόγω αλητείας και βλακείας αντίστοιχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που ειναι ο εισαγγελεας να περασει βραχιολακια!!!!!! Το ειδιο κανανε και στα ναυηγεια ελευσινας βουλιαξανε την Ν3 δεξαμενη και τωρα ουτε για σκραπ δεν κανει!!!!! Βρωμαει η υποθεση!!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΩΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 19 ΜΗΝΕΣ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΜΕΧΡΙ 31 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΕΣΤΩ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΙΧΙΩΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.