Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτη καταγγελία της δημοσιογράφου Νόρας Μολυβιάτη, που έχασε τον αδερφό της σε τροχαίο από πινακίδες του Βρυώνη [ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ]

- "Ένοχος" και ο δήμαρχος Αμαρουσίου!
- Ακούει κανείς εισαγγελέας;

Ο Φίλλιπος Βρυώνης, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Extra Channel και φερόμενος ιδιοκτήτης της Offshore εταιρείας από την Κύπρο, αυτός που κάποτε είχε γεμίσει την Αθήνα και την επαρχία με τις τεράστιες διαφημιστικές ταμπέλες, της εταιρείας ΑΛΜΑ, που επίσης είχε...



φαίνεται ότι μετά το ξήλωμα των διαφημιστικών πινακίδων βρήκε το... κόλπο να τις ξαναστήσει!

Η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Νόρα Μολυβιάτη, έχασε τον αδερφό της Αποστόλη, σε τροχαίο, όταν στις 7 το πρωί, στις 24 Αυγούστου 2009, στη λεωφόρο Κηφισίας 362.

Οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα και φορούσε τη ζώνη του. Σύμφωνα με την έκθεση της τροχαίας και αυτόπτες μάρτυρες ένας απρόσεκτος οδηγός, από την μεσαία λωρίδα δεν τον είδε και τον έκλεισε. Ο Αποστόλης δεν μπόρεσε να τον αποφύγει, τα οχήματα συγκρούστηκαν και το αυτοκίνητο του, κατέληξε πάνω στην παράνομη διαφημιστική πινακίδα που βρισκόταν στη νησίδα ασφαλείας (!). Χτύπησε στο κεφάλι πάνω στην κολώνα και σκοτώθηκε ακαριαία. Σύμφωνα με τους ειδικούς πραγματογνώμονες και τους άνδρες της τροχαίας, αν και η πρωτογενής αιτία του δυστυχήματος ήταν η απροσεξία του άλλου οδηγού, το μόλις 21 ετών αγόρι, θα ζούσε, αν η παράνομη πινακίδα δεν βρισκόταν εκεί. Αν είχε απομακρυνθεί όπως ορίζει εδώ και χρόνια ο νόμος. (ΣτΕ 909/2007)

Το "κατηγορώ" της δημοσιογράφου

Η δημοσιογράφος Νόρα Μολυβιάτη, από εκείνη την ημέρα έχει ξεκινήσει αγώνα προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να γλιτώσει άλλους συνανθρώπους μας από δυσάρεστες εξελίξεις, τιμώντας τη μνήμη του αδερφού της. Στον προσωπικό της λογαριασμό, στο facebook έγραψε:

"Πριν λίγο καιρό ο πρ. Δήμαρχος Αμαρουσίου Π. Τζανίκος καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία, για το θέμα των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων -και δη των πινακίδων της ALMA, του κ. Βρυώνη, ιδιοκτήτη του σταθμού Ε- πάνω σε μία από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο Γ. Σταυρουλάκης. Αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους. Αυτή είναι η σημερινή εικόνα στο Μαρούσι, στο Άλσος Συγγρού. Στο Μαρούσι του κ. Πατούλη που ήταν πρώτος και καμαρωτός στην κηδεία του αδελφού μου, Αποστόλη Μολυβιάτη, που σκοτώθηκε σε μια τέτοια πινακίδα δολοφόνο, στον Δήμο Χαλανδρίου. Εισαγγελείς, πορίσματα, αποφάσεις, νόμοι... Δεν τους σταματάει τίποτα; Πόσοι ακόμα πρέπει να σκοτωθούν;".



Δείτε το βίντεο από το σημείο του τραγικού συμβάντος, στη λεωφόρο Κηφισίας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.