Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Πάλι δημιούργησαν μικροεπεισόδια στην παρέλαση οι ΣΥΡΙΖΑίοι με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ [BINTEO]


Ενταση επικράτησε στη λήξη της μαθητικής παρέλασης, όταν εκπαιδευτικοί και μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και του ΣΥΡΙΖΑ, που...



διαδήλωναν πριν από την παρέλαση στο κέντρο της πόλης, διανέμοντας έντυπο υλικό στην οδό Εθνικής Αμύνης, κινήθηκαν προς την οδό Τσιμισκή, επιδιώκοντας να κάνουν πορεία μετά την λήξη της παρέλασης.

Ωστόσο, ωθήθηκαν από αστυνομικούς στον πεζόδρομο της οδού Ναυαρίνου και μεταξύ αυτών, απωθήθηκε από αστυνομικό "βίαια με την ασπίδα", σύμφωνα με καταγγελία της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Επίσης, παράσταση διαμαρτυρίας με πανό, στο σημείο τερματισμού της παρέλασης, στην οδό Βενιζέλου και Τσιμισκή έκανε και η "Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή" (ΚΕΕΡΦΑ), που δεν είναι τίποτ' άλλο από παραμάγαζο του ΑΝΤΡΣΥΑ.

Να θυμίσουμε ότι η κυρία Χαραλαμπίδου έχει πρωτοστατήσει και στις διαμαρτυρίες διαφόρων αριστερο-αναρχικών φορέων στις Σκουριές Χαλκιδικής.

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε "ατόπημα" την πρόσκληση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προς τη Χρυσή Αυγή για την αυριανή στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι στην παρέλαση θα είναι μαζί με τον λαό.


1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.