Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Άγνωστο πλάσμα πιάστηκε στην Αφρική [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι κυνηγοί στην Ναμίμπια τσάκωσαν ένα παράξενο πλάσμα που δεν είχαν δει ποτέ πριν.
Η καταγραφή του γεγονότος προκάλεσε ισχυρές αντιδράσεις - μήπως ...


είναι ένα ον από άλλο πλανήτη, πρόκειται για το μυθικό πλάσμα ή κάτι τελείως διαφορετικό;

Το βίντεο που δείχνει το ασυνήθιστο πλάσμα που πιάστηκε στην Αφρική έχει γίνει διάσημο στο διαδίκτυο μέσα σε λίγες ημέρες.

Στην περιγραφή του αναφέρει ότι οι ντόπιοι κυνηγοί στη Ναμίμπια είδαν ένα παράξενο πλάσμα σε αναζήτηση τροφής. Ένας από τους κυνηγούς το πυροβόλησε και μετά τα πλάσματα που ήταν μαζί με αυτό που χτυπήθηκε κατέφυγαν στο δάσος.

Οι κυνηγοί έχουν βρει άλλα τρία παρόμοια όντα. Ένα από αυτά τους επιτέθηκε , και έτσι το σκοτώσαν.

Το παράξενο σώμα μεταφέρθηκε μακριά σε ένα στρατόπεδο και αναμένεται λεπτομερής έρευνα.

Στο YouTube γίνετε μια συζήτηση σχετικά με την προέλευση αυτού του πλάσματος. Ενώ μερικοί πιστεύουν ότι είναι ψεύτικες φωτογραφίες , άλλοι είναι πεπεισμένοι για την αυθεντικότητα τους , και μερικοί ακόμη ισχυρίζονται ότι έχουν δει οι ίδιοι παρόμοια ον .

Δείτε το βίντεο και κρίνετε μόνοι σας αν είναι ένα ον από άλλο πλανήτη , μυθικό πλάσμα ή κάτι άλλο. - See more at: http://www.aggouria.com/2013/10/blog-post_2795.html#_

Δείτε το βίντεο και κρίνετε μόνοι σας αν είναι ένα ον από άλλο πλανήτη , μυθικό πλάσμα ή κάτι άλλο. - See more at: http://www.aggouria.com/2013/10/blog-post_2795.html#_

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.