Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Θέλει τον Μήτρογλου στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ! [ΒΙΝΤΕΟ]


Το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου έπλεξε και ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός προπονητής της Άρσεναλ μίλησε στο Eurosport και παραδέχτηκε πως....



οι "κανονιέρηδες" παρακολουθούν τον επιθετικό του Ολυμπιακού. Ο Βενγκέρ σχολιάζει για τον Μήτρογλου ότι «είναι ένας αληθινός εκτελεστής, με εξαιρετικά στατιστικά που δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης».

Και όπως αναφέρει ο Αλσατός:

«Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει τόσο μεγάλη δημοσιότητα, αλλά τον Μήτρογλου τον ανακαλύπτει κανείς στα ευρωπαϊκά ματς. Στην Άρσεναλ τον έχουμε δει ως αντίπαλό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει φυσικά προσόντα αλλά και μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, όπως είδαμε και με το γκολ που έβαλε εναντίον της Ρουμανίας με την εθνική Ελλάδας.

Θα πρέπει να δοκιμαστεί σε υψηλότερο επίπεδο για να διαπιστωθεί αν μπορεί να ανταπεξέλθει, αλλά σίγουρα όλες οι ομάδες της Ευρώπης είναι σε εγρήγορση καθώς τα στατιστικά του δεν μπορούν να αγνοηθούν».

Η Άρσεναλ, όπως και άλλες αγγλικές ομάδες (Τότεναμ, Γουεστ Μπρομ, Φούλαμ) θα είναι την Τετάρτη στο Παρκ ντε Πρενς για τον Μήτρογλου. Με εκπροσώπους και από τους συλλόγους που έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον, όπως η Λίβερπουλ, η Ίντερ, η Ντόρτμουντ και πιθανώς και άλλες.

Στην Τουρκία επιμένουν ότι η Μπεσίκτας έχει σκοπό να δώσει πολλά χρήματα για τον διεθνή φορ, αλλά αυτή η προοπτική σίγουρα δεν συγκινεί τον παίκτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.