Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο "δράκος" της Καστέλλας, στον Πειραιά


Ο 23χρονος είχε σπείρει τον τρόμο τις τελευταίες εβδομάδες, στην περιοχή του προφήτη Ηλία, στην Καστέλλα, στον Πειραιά...




΄Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν καταγγελίες σε πολλά ειδησεογραφικά sites περί επιθέσεων νεαρού "δράκου" σε ανυποψίαστες γυναίκες. Συνελήφθη ύστερα απο τον εντοπισμό του χθες το βράδυ και σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απόπειρες βιασμού κατ’ εξακολούθηση, αντίσταση και εξύβριση.

Σε βάρος του υπήρχαν καταγγελίες (13/11 και 15/11) στον Πειραιά, σύμφωνα με τις οποίες ο 23χρονος πλησίασε πεζός δύο νεαρές γυναίκες στη μέση του δρόμου, και με σωματική βία τις ακινητοποίησε και αποπειράθηκε να τις βιάσει, τράπηκε σε φυγή, όταν οι γυναίκες φώναξαν σε βοήθεια.

Απο πληροφορίες, εντοπίσθηκε και κατα τη συλληψη, προσπαθώντας να διαφύγει, χτύπησε τους Αστυνομικους, τους εξύβρισε. Ωστοσο τον ακινητοποιήσαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Οδηγήθηκε, πριν λίγο, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.