Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

«Να ορισθούν μάνατζερς για τα οικονομικά των ΑΕΙ»


Πρόταση για μάνατζερς στα πανεπιστήμια έκανε σήμερα από το βήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ο γραμματέας της ΝΔ κ Ανδρέας Παπαμιμίκος...



Όπως δήλωσε στην διάρκεια εκδήλωσης για την παιδεία που διοργανώθηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας στο ΑΠΘ, τα Συμβούλια των ΑΕΙ πρέπει να αλλάξουν ρόλο. Να γίνουν δηλαδή συμβούλια στήριξης των πανεπιστημίων που θα αναζητούν τρόπους για να στηρίξουν την εξωστρέφεια τους και θα αναζητούν χρηματοδότηση και να μην έχουν σχέση με τις ακαδημαϊκές τους δραστηριότητες.

Όπως είπε ο κ. Παπαμιμίκος, οι καθηγητές από το εξωτερικό που συμμετέχουν στα Συμβούλια συνήθως δεν βρίσκονται στην Ελλάδα, οπότε η απαραίτητη φυσική τους παρουσία δεν επιτυγχάνεται.

Ο κ. Παπαμιμίκος δήλωσε έτσι, ότι πρέπει να ορισθούν μάνατζερς που θα διαχειρίζονται τα οικονομικά των ανωτάτων Ιδρυμάτων και θα λαμβάνουν τις σχετικές αποφάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.