Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΒΟΜΒΑ: Απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή στα χέρια του Καρχιμάκη!

Τον κατηγορεί για κακούργημα ο εισαγγελέας!

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο στο σπίτι του Καρχιμάκη, μετά από εντολή εισαγγελέα. Ποια είναι η υπάλληλος της ΕΥΠ που του έστελνε... ραβασάκι απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ, τα οποία αφορούσαν την περίοδο παρακολουθήσεως του κινητού τηλεφώνου του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στο σκάνδαλο Vodafone, με εμπλεκόμενη και την αμερικάνικη πρεσβεία, αλλά και την απόπειρα δολοφονίας του, που σχεδιαζόταν!...



Για ηθική αυτουργία στο κακούργημα της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας, κατηγορείται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.

Προηγήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος στο σπίτι και στο γραφείο του, όπου και βρέθηκαν διαβαθμισμένα έγγραφα, τα οποία φέρεται να του τα έδωσε πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ.

Ο κ. Καρχιμάκης καλείται να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στον 3ο τακτικό ανακριτή Δημήτρη Φούκα, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των υποκλοπών και του σχεδίου δολοφονίας κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καρχιμάκης κατηγορείται με βάση στοιχεία που προέκυψαν από τη δικογραφία για τις δύο παραπάνω υποθέσεις.

Ως φυσικός αυτουργός της πράξης έχει απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερη μια υπάλληλος της ΕΥΠ. Η δίωξη στηρίζεται σε αναφορά που έχει συντάξει υπάλληλος της ΕΥΠ στην οποία μεταξύ άλλων ισχυρίζεται οτι η συνάδελφός της τροφοδοτούσε με απόρρητα έγγραφα τον κ. Καρχιμάκη. Σημειώνεται οτι η κατηγορούμενη που έχει ήδη απολογηθεί αρνείται τις κατηγορίες.

Σε οτι αφορά το σκέλος των υποκλοπών σύμφωνα με πληροφορίες ο ανακριτής έχει στα χέρια του κατάθεση προσώπου, το οποίο έχει κατονομάσει έναν αλλοδαπό ο οποίος φέρεται να είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση και περιλαμβάνεται στον κύκλο των υπόπτων. Το πρόσωπο αυτό, σύμφωνα με τη μαρτυρία, βρέθηκε στη χώρα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα και τώρα αναζητείται (αν είναι ακόμα στην Ελλάδα και τα στοιχεία της ταυτότητας του).
Ο ανακριτής έχει προχωρήσει σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου και από τα αποτελέσματα προκύπτει οτι πρόσωπα που βρίσκονται στο στόχαστρο της έρευνας συνομιλούν ακόμα για το θέμα των υποκλοπών του 2005. Όλα τα στοιχεία αυτά θα αξιολογηθούν. Επίσης προτίθεται να στείλει νέο αίτημα στο Μέριλαντ των ΗΠΑ για τα καρτικινητά-σκιές που εμπλέκονται στην υπόθεση συμπεριλαμβάνοντας τα νέα στοιχεία. Το προηγούμενο αίτημα δεν έχει απαντηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.