Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Κλαίνε στο Mega και στο Μαξίμου

Οι επιλογές και τα άστοχα και πολλές φορές προκλητικά σχόλια που κάνουν κατά καιρούς οι σχολιαστές Mega,φαίνεται πως δεν έχουν...

δημιουργήσει πρόβλημα μόνο στους ρεπόρτερ του καναλιού που δέχονται καθημερινά τις φραστικές επιθέσεις του κόσμου (λες και φταίνε αυτοί) ,αλλά και στο ίδιο το κανάλι το οποίο σιγά σιγά δείχνει να απαξιώνεται.'Ετσι,αν και χθες ο Πρετεντέρης είχε καταφέρει να εξασφαλίσει συνένετυξη του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά,σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη χώρα με μεγάλα γεγονότα,το κανάλι δεν κατάφερε να κάνει τα νούμερα που προσδοκούσε.Η εκπομπή ίσα που άγγιξε το 20% (19,3% για την ακρίβεια) αν και "έπαιζε" μόνη της.Απέναντι της στον ΑΝΤ1 επανάληψη(!!!!) της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού που όση ώρα έπαιζε παράλληλα είχε καλύτερα νούμερα,ενώ μόλις άρχισε και ο enikos του Χατζηνικολάου,προς το τέλος ,πήγε και αυτός καλύτερα.

Στο Μαξίμου πρέπει να κλαίνε με την επιλογή του Mega ,για την εφ'όλης της ύλης συνέντευξη του πρωθυπουργού,που κανονικά,με δεδομένες τις συνθήκες θα έπρεπε να κάνει πάνω από 30% για να λένε πως είναι κάπως ικανοποιημένοι!

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης συγκρινόμενα με εκπομπές που προβλήθηκαν σχδόν απέναντι από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού:
«Ανατροπή» 19,3%!
«Στον Ενικό» 24,3%
«Πλάκα Κάνεις» 18,7%
«Κράτα Γερά» 17,1%
Η ξένη ταινία Red στο Star, την πρώτη ώρα της εκπομπής «Ανατροπή» έκανε πάνω από 20%! -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.