Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Χώρισε ο Η.Κασιδιάρης με την Μις Τουρισμός 'Ελενα Κωνσταντινίδου [ΦΩΤΟ]

Πάταγο είχε προκαλέσει η είδηση ότι ο σκληρός βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης είχε σχέση με την ξανθιά και σέξι Μις Τουρισμός Ελενα Κωνσταντινίδου. Ο βουλευτής δεν είχε διστάσει μάλιστα να εμφανιστεί και δημόσια μαζί της όταν με...


 παρέα πήγαν για μπάνιο στη Ραφήνα, το περασμένο καλοκαίρι και φωτογραφήθηκαν εκεί με τα μαγιό.

Η εντυπωσιακή Έλενα Κωνσταντινίδου έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα media καθώς έχει αποσπάσει τον τίτλο Μις Τουρισμός και εργαζόταν ως γραμματέας στη Βουλή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία Γ. Κωνσταντόπουλου ώσπου απολύθηκε λόγω της σχέσης της με τη Χρυσή Αυγή.
Για αρκετούς μήνες φέρεται να έζησε έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γυρίσει σελίδα μετά το χωρισμό του από την πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου.















Σύμφωνα με την Newsbomb η Ελενα Κωνσταντινίδου δηλώνει για τον χωρισμό της:

«Με τον Ηλία χωρισαμε εδώ και 20 ημέρες. Οι λόγοι δεν αφορούν κανέναν άλλο παρά μόνο εμάς. Το μόνο που μπορώ να σας πω εγώ είναι ότι είμαι ευτυχισμένη και καλύτερα από ποτέ» και προσθέτει ότι βγαίνει τώρα με τον 35χρονο επιχειρηματία Γιώργο ....

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.