Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: O...φτωχός Λιάπης πήγε στην Μαλαισία! Δείτε πόσα πλήρωσε.

Πόσα πλήρωσε...

Δεν πήγε σε ευρωπαϊκό προορισμό αλλά στη Μαλαισία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί όχημα με πλαστές πινακίδες και επρόκειτο να δικαστεί σήμερα, όμως η δίκη ανεβλήθη...



Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες, ο Μιχάλης Λιάπης επέλεξε τον εξωτικό αυτό προορισμό για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του, μακριά από τις «σκοτούρες» και τα μπερδέματα με το νόμο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι μόνο τα εισιτήρια κατ' άτομο για την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας κοστίζουν περί τα 830-900 ευρώ το άτομο συν 1.000 ευρώ, τουλάχιστον, για διαμονή 3-4 ημέρες σε ξενοδοχείο!

Εάν, δηλαδή, ταξίδεψαν 2 άτομα, ο κ. Λιάπης έχει καταβάλει για 4 ημέρες τουλάχιστον 2.800 ευρώ! Κατά τα άλλα, τον έχει χτυπήσει η κρίση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.