Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

"Όχι άλλο χρήμα στους αγροτοπατέρες" [BINTEO]


"Όχι άλλο κρατικό χρήμα σε αυτούς που διέλυσαν τους συνεταιρισμούς , όχι άλλο χρήμα των φορολογουμένων στους αγροτοπατέρες" τόνισε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης , σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις δημοσιευμάτων για τις αγροτοσυνδικαλιστικές οργανώσεις...




Όπως είπε ο κ. Βολουδάκης αυτά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τις ενώσεις συνεταιρισμών προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, σημειώνοντας: "Ήδη αυτοί που βούλιαξαν τους συνεταιρισμούς και τις ενώσεις προσπαθούν να ελέγξουν και την επόμενη μέρα. Κανείς αγρότης δεν πρόκειται να τους ακολουθήσει"

"Τι θα γίνει; Θα συνεχίσετε να χρηματοδοτειτε τις αγροτοσυνδικαλιστικές ενώσεις με τον τρόπο που γίνεται ως σήμερα; Είναι δέσμευση της κυβερνησης ότι αυτά τα χρήματα δεν θα πηγαίνουν πια στους αγροτοπατέρες αλλά σε αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Πότε θα γινει αυτό;" επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ, και αναφερόμενος συγκεκριμένα στην ΠΑΣΕΓΕΣ είπε ότι δεν έχει ΠΑΣΕΓΕΣ κανένα δικαίωμα μονοπωλιακά να χειρίζεται τις επιδοτήσεις. "Αυτή η χρηματοδότηση είναι που επιτρέπει σε ότι νοσηρό υπήρξε στον συνεταιριστικό χώρο να λειτουργεί ακόμη" συμπλήρωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.