Το μανταρίνι αποτελεί αγαπημένο φρούτο μικρών και μεγάλων, των περισσοτέρων τουλάχιστον, και τώρα είναι η εποχή του και η καρποφορία στο φόρτε της. Τι καλύτερο λοιπόν από το να μάθετε πώς θα απολαύσετε το φρουτάκι σας χωρίς καν να το ξεφλουδίσετε. Ωραία και επαγγελματικά. Χωρίς να λερωθείτε από ζουμιά, χωρίς…
ταλαιπωρία, χωρίς να σπάσετε ούτε ένα νυχάκι και –πρωτίστως- εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το αποτέλεσμα. Δείτε βήμα βήμα τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε… Γιατί η απόλαυση θέλει… τρόπο, ουχί κόπο!
• Κόψτε κάθετα το μανταρίνι πάνω-κάτω, αφαιρώντας δύο «καπάκια». Κατόπιν με ένα μυτερό μαχαίρι χαράξτε την επιφάνεια με μια κάθετη γραμμή. Ανοίξτε σαν… ακορντεόν και απολαύστε κάθε φετούλα….
ταλαιπωρία, χωρίς να σπάσετε ούτε ένα νυχάκι και –πρωτίστως- εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το αποτέλεσμα. Δείτε βήμα βήμα τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε… Γιατί η απόλαυση θέλει… τρόπο, ουχί κόπο!
• Κόψτε κάθετα το μανταρίνι πάνω-κάτω, αφαιρώντας δύο «καπάκια». Κατόπιν με ένα μυτερό μαχαίρι χαράξτε την επιφάνεια με μια κάθετη γραμμή. Ανοίξτε σαν… ακορντεόν και απολαύστε κάθε φετούλα….
πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.
Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.