Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Βόμβα Άδωνι: Και ο Καμμένος έχει χτίσει βίλα με επιδότηση από την Ε.Ε.! [ΒΙΝΤΕΟ]

Μηνύσεις και αγωγές ανακοίνωσε ο Καμμένος, που πάντως απάντηση δεν έχει δώσει, ακόμη...

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αποκάλυψε το πρωί στον ΣΚΑΪ ότι και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έχει χτίσει (όπως κι ο Μιχάλης Λιάπης) βίλα στην Ικαρία με κοινοτικά κονδύλια!....



Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης, ερωτηθείς για το νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λιάπη ανέφερε ότι το γεγονός είναι ηθικά απαράδεκτο και εφόσον είναι αλήθεια είναι και παράνομο, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι υπάρχουν και αντίστοιχες καταγγελίες για πολιτικό αρχηγό.

Μάλιστα ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι ο πολιτικός αρχηγός είναι ο Πάνος Καμμένος και το σπίτι που έχει στην Ικαρία φέρεται να έχει χτιστεί με επιδότηση τουριστικού καταλύματος.

«Δεν υιοθετώ τα δημοσιεύματα όπως δεν κάνω το ίδιο για τον κ. Λιάπη» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.



Λίγη ώρα αργότερα το γραφείο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «ο Αδωνις Γεωργιάδης μόλις εισέπραξε ακόμη μια αγωγή και μήνυση. Να μην παρακαλάει πάλι στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του».



Αμεση ήταν και η απάντηση του κ. Γεωργιάδη ο οποίος ανέφερε «Στην αγωγή που μου έκανε ο γενναίος Καμμένος κρύφτηκε. Ας αφήσει τις υποδείξεις. Του έχω κάνει εγώ μήνυση ευελπιστώ ότι θα ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του. για το σπίτι στην Ικαρία δεν άκουσα τίποτε, μού έκανε εντύπωση».



2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    Ανώνυμος13 Ιουλίου 2013 - 2:45 μ.μ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘ ΟΛΑ "ΑΓΩΝΙΣΤΗ" Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ...
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΑΦΤΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ Κ.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΚΡΥΦΕΣ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ,ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ" ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..

    1) Ο ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΒΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΛΙΣΚΑΡΙ ΙΚΑΡΙΑΣ , ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30) ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΥ..
    2)Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΙΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΗΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ,ΚΟΙΝΩΣ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ,ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ)..
    3)ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ,ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΕΛΗΤΕΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑΣ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ ,ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΛΓΧΟΥ ΑΠΟ ΚΛΗΜΑΚΙΟ ΕΟΤ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ "ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ" (ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ "ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ" ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ)
    4)Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ (ΕΝΝΙΟΤΕ ΣΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΦΕΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΣΥΖΗΓΟΣ) ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΚΑΡΙ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΜΥΧΘΕΙΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑΣ ΕΜΕΣΑ Η ΑΜΕΣΑ (ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ,ΕΝ.ΔΩΜΑΤΙΑ ,ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ)
    ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΑΛΗΘΕΙΑ 'Η ΦΥΜΗ) ΟΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ-ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 10 ΚΙΛΛΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ..
    5) ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ "ΕΝΟΧΛΗΣΕ" ΥΠΕΝΘΙΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΗ-ΧΡΕΟΣ..ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΟΙΚΙΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ..
    6) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΠΕΡΣΙ ,ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ,Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΜΗΣΤΙΡΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΧΟΡΙΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΩ Ο ΠΡΟΕΚΛ.ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 800ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ..

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ 2-3 ΤΗΛ.ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΚΑΜΜΕΝΟ..

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ .. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΡΟΝΟΥΜΕ !...ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 10 ΕΚ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 299 ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    http://epanastasi-gr.blogspot.com/2013/07/cds.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΥΣΙΚΑ, για πρώτη φορά ΓΙΑΓΙΑ παίρνει λεφτά για τα εγγόνια της.

    Οι ...αποδείξεις του Πάνου είναι μετά το 2010 ή, μετά το 2008. Οπότε τα περί τριακονταετίας της ..οικοδομής είναι πάπαλα.
    Σήμερα , θα υπήρχε περίπτωση να γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ στο ΙΚΑ ! και στη πολεοδομία να δούμε πότε τελείωσε το σπίτι και ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ από άλλους υπάρχουν. Βέβαια φαίνεται και απο το ΦΠΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.