Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Εντυπωσιακό βίντεο από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων "ΘΕΟΦΙΛΟΣ 2014" στη Λέσβο [BINTEO]


Εντυπωσιακό βίντεο από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων "ΘΕΟΦΙΛΟΣ 2014" στη Λέσβο που πραγματοποίησε ημέρα και νύχτα η 98η Ανωτέρα Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής στο νησί στο πλαίσιο της εξέτασης της απόδοσης του Συγκροτήματος Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού στη διαδικασία προώθησης/υπέρβασης και επίθεσης για εξάλειψη προγεφυρώματος...




Στην άσκηση συμμετείχαν στοιχεία πυροβολικού, όλμοι των 81 χλστ και των 4,2 ιντσών, άρματα μάχης M-48A5 MOLF, ΤΟΜΑ BMP-1 με το πυροβόλο των 73 χλστ, αντιαρματικά όπλα και πολυβόλα.

Επιπλέον συμμετείχε ζεύγος αεροσκαφών F-4E AUP της Πολεμικής Αεροπορίας τα οποία πραγματοποίησαν ταυτόχρονη εκτέλεση πυρών υποστήριξης καθώς και ζεύγος επιθετικών ελικοπτέρων AH-64Α+ Apache της 1ης ΤΑΞΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.