Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ελεύθερος αφέθηκε στην Τουρκία ο Άγγελος Φιλιππίδης!

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα από τις δικαστικές αρχές της Τουρκίας ο Άγγελος Φιλιππίδης, καθώς το αίτημα για την έκδοσή του στη χώρα μας κρίθηκε...


ότι δεν είχε εκδοθεί με νόμιμο τρόπο.

Σύμφωνα με την εξέλιξη αυτή ο πρώην πρόεδρος του Τ.Τ πρόκειται να απελευθερωθεί από τις φυλακές του Μαλτεπέ, όπου κρατείτο από τις 11 Ιανουαρίου, ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν, ότι θα παραμείνει στην Τουρκία μέχρι τη συζήτηση και του δεύτερου διεθνούς εντάλματος σύλληψης, που έχει εκδόσει η Ελλάδα εναντίον του.

Σημειώνεται, ότι ο Άγγελος Φιλιππίδης όπως έχει δηλώσει ο δικηγόρος του, Θανάσης Βαρλάμης, έχει παραιτηθεί απ' όλα τα ένδικα μέσα.

Το δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης ωστόσο έκρινε αυτεπάγγελτα, ότι το πρώτο ένταλμα για την έκδοσή του στην Ελλάδα ήταν παράνομο.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.