Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Τα μισά καλύτερα νησιά της Ευρώπης είναι ελληνικά!


Η διεθνής ταξιδιωτική ιστοσελίδα Τripadvisor δημοσιοποίησε τη λίστα με τους δέκα κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη βάσει τις αξιολογήσεις των χρηστών της...
 Τα πέντε από τα δέκα νησιά που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι ελληνικά!
Παρόλο, που η Ελλάδα δεν κατακτά την πρώτη θέση είναι κυρίαρχη σε όλη τη λίστα. Μετά το νησί Λιούις και Χάρις στη Σκωτία στη δεύτερη θέση έρχεται η Νάξος. Τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά που ψήφισαν οι χρήστες της σελίδας είναι η Μήλος, η Κεφαλονιά, η Σαντορίνη και η Πάρος. Η δεκάδα:
Λιούις και Χάρις, Σκωτία
Νάξος, Ελλάδα
Νησί του Γκόζο, Μάλτα
Νησιά Όρκνεϊ, Σκωτία
Μήλος, Ελλάδα
Κεφαλονιά, Ελλάδα
Σαντορίνη, Ελλάδα
Κάπρι, Ιταλία
Νησί Μουλ, Σκωτία
Πάρος, Ελλάδα.
Πάντως και στη λίστα με τα δέκα κορυφαία νησιά στον κόσμο εμφανίζεται και ένα ελληνικό νησί, η Νάξος συγκεκριμένα στη έκτη θέση.
Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας λίστας κατατάχθηκε ο νησιωτικός προορισμός Κάγιο Αμπέργκρις, που βρίσκεται στην Κεντρική Αμερική.
Στην ελληνική λίστα της Tripadvisor με τα δέκα κορυφαία νησιά την πρώτη θέση κατέλαβε η Νάξος και ακολούθησαν κατά σειρά η Μήλος, η Κεφαλονιά, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Ιος, η Ζάκυνθος, η Λευκάδα, η Σκιάθος και η Μύκονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.