Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μπαζούκας του Ε.Α. που χτύπησε την Αμερικάνικη Πρεσβεία στο αυτοκίνητο - γιάφκα

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του planet-greece

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας, το μπαζούκας που βρέθηκε στο αυτοκίνητο - γιάφκα, στην οδό Αγίας Κυριακής, στο Π.Φάληρο, είναι το ίδιο με αυτά που είχε ο Επαναστατικός Αγώνας!...



Συγκεκριμένα, ο αντιαρματικός εκτοξευτήρας ρουκετών, είναι ιδίου τύπου και κατασκευαστή με αυτόν που βρέθηκε στη γιάφκα του Επανασταστικού Αγώνα το 2010, στην οδό Αιγίνης 8, στην Κυψέλη. Πρόκειται για RPG Type 69, κινεζικής προέλευσης, διαμετρήματος 40 mm, με πιθανότ έτος κατασκευής το 1974.

Με τέτοιο μπαζούκας είχαν χτυπήσει τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα την Αμερικάνικη Πρεσβεία, στις 12 Ιανουαρίου 2007.

Μετά τη σημερινή ανακάλυψη των εν λόγω ρουκετών, ίδιου τύπου με αυτή που είχαν εκτοξεύσει τα μέλη της της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» κατά της αμερικανικής πρεσβείας, επανέρχονται και οι εκτιμήσεις των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ για δραστηριοποίηση σε τρομοκρατικές ενέργειες του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος παραμένει άφαντος, μαζί με τη σύζυγό του Παναγιώτα Ρούπα...

Στη γιάφκα, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Αιγίνης 8 και Ύδρας, είχαν, επίσης, βρεθεί και κατασχθεί, εκτός του εκτοξευτήρα ρουκετών, τύπου RPG-7, πέντε ρουκέτες, δύο πυροβόλα όπλα, ένα υποπολυβόλο ΜΡ5, τρεις χειροβομβίδες, φορέας αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού και μασούρια εκρηκτικού υλικού.

Φαίνεται, ότι οι τρομοκράτες σχεδίαζαν θεαματικό χτύπημα αυτή τη φορά εναντίον των κτηρίων της Νέας Δημοκρατίας, ακριβώς ένα χρόνο μετά την επίθεση με καλάσνικοφ, τον Ιανουάριο του 2013, κάτι από στο planet-greece είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.