Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Μπράβο στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού [ΦΩΤΟ]


Σε μία πρωτοφανή και άξια επαίνων κίνηση προχώρησαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ανήμερα τις θλιβερής επαιτείου μνήμης των θυμάτων της Θύρας 7, στο στάδιο Καραϊσκάκης. Δείτε την φωτογραφία...



Σήμερα, συμπληρώνονται 33 χρόνια από εκείνη τη μοιραία Κυριακή του 1981 που η χαρά της νίκης (6-0 επί της ΑΕΚ) μετατράπηκε σε δευτερόλεπτα σε θρήνο και πένθος. Σήμερα, η μέρα θα μείνει στην ιστορία σαν μια μέρα που για λίγες ώρες Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί ήταν στην ίδια πλευρά, όχι απέναντι.



Η κίνηση του υγειούς κομματιού των φιλάθλων του Παναθηναϊκού δείχνει πολύ απλά ότι οι λίγοι κάφροι που αμαυρώνουν δυστυχώς το ποδόσφαιρο πρέπει άμεσα με τη συνεργασία όλων των ΠΑΕ και της πολιτείας να φύγουν μια και καλή από τα ελληνικά γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.