Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Έφτιαξαν gadget που φιλάει σαν άνθρωπος [video]


Οι επιστήμονες δημιούργησαν ρομποτικές μηχανές καλυμμένες με σιλικόνη μέσω των οποίων ένας χρήστης θα μπορεί να φιλήσει κάποιον άλλο κάτοχο της ίδιας μηχανής, σε όποιο μέρος του πλανήτη και να βρίσκεται...



Οι μηχανές ονομάζονται Kissenger και είναι τόσο αληθοφανείς που μυρίζουν ακόμα και σάλιο.

Όσοι έχουν το κατάλληλο software θα επιτρέπεται στο Kissenger να μεταδίδει το φιλί του χρήστη σε όποιον επιθυμεί. Ο χρήστης το μόνο που θα έχει να κάνει είναι να προσαρμόσει τα χείλη του στο Kissenger το οποίο θα μεταφέρει το φιλί σε πραγματικό χρόνο στο ταίρι του.

Μάλιστα η αίσθηση σε όποιον ακουμπά τα χείλη του στο Kissenger θα είναι σαν κάποιον να βρίσκεται από πίσω και να φιλά κανονικά.

Σύμφωνα με την Emma Yann Zhang, η οποία εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο project στόχος είναι η δημιουργία ενός ρομποτικού κεφαλιού το οποίο θα φιλάει σαν άνθρωπος χρησιμοποιώντας τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα κινητά τηλέφωνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.