Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Αθάνατη Ελλάδα: Βρήκαν Αλβανό κλέφτη στα Γιάννενα και δεν τον συνέλαβαν


Ο 35χρονος αλλοδαπός, πιστοποιήθηκε ότι εμπλέκεται στην διάρρηξη μιας αποθήκης στην Βουνοπλαγιά από την οποία άρπαξε στις 23 Οκτωβρίου διάφορα εργαλεία, είδη ρουχισμού και χρήματα...




Τα δακτυλικά του αποτυπώματα πρόδωσαν έναν Αλβανό διαρρήκτη που είχε διαπράξει τουλάχιστον τρεις κλοπές μέσα σε ένα 24ωρο τον περασμένο Οκτώβριο, τόσο μέσα στην πόλη όσο και στην περιοχή Βουνοπλαγιά των Ιωαννίνων.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης του και τα ίχνη που άφησε πίσω του ο 35χρονος αλλοδαπός, πιστοποιήθηκε ότι εμπλέκεται στην διάρρηξη μιας αποθήκης στην Βουνοπλαγιά από την οποία άρπαξε στις 23 Οκτωβρίου διάφορα εργαλεία, είδη ρουχισμού και χρήματα. Την ίδια ημέρα «χτύπησε» ένα διαμέρισμα στα Ιωάννινα και άρπαξε ένα χρηματικό ποσό, ενώ την επομένη διέρρηξε μια μονοκατοικία στην πόλη και έκλεψε μετρητά κοσμήματα, μία χρυσή εικόνα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για να εξιχνιάσουν και άλλες υποθέσεις διαρρήξεων στις οποίες ενδέχεται να συμμετείχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.