Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΓΕΙΑ! Η Γη μέσα από βίντεο 360° [video]


Την ομορφιά της Γης που κόβει την ανάσα μπορεί κανείς να θαυμάσει στο νέο εκπληκτικό βίντεο 360° μέσα από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS)...



Το πρωτοφανές βίντεο που τράβηξε ένας Ρώσος Κοσμοναύτης δίνει μια εκ των έσω εμπειρία για το πώς είναι η ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας.

Το πρακτορείο Ρόιτερς σε συνεργασία με την διαστημική υπηρεσία Roscosmos αλλά και τoν πυραυλικό και διαστημικό οργανισμό Energia, θα παρουσιάζει βίντεο 360° τραβηγμένα από την χαμηλή τροχιά της Γης στο διάστημα σε ένα πρότζεκτ με την ονομασία Space 360.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να παρέχει στους θεατές την ίδια πλεονεκτική γωνία θέασης της Γης που απολαμβάνουν καθημερινά οι τυχεροί κοσμοναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.