Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

"Κάρφωσε" γιάφκες τρομοκρατών στην Ελλάδα ο εκτελεστής της Αγίας Νάπας

Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής μεταβαίνει στην Κύπρο

Ο «πληροφοριοδότης» φαίνεται πως «έσπασε» χθες Παρασκευή, όταν το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακάς του επέβαλε ποινή κάθειρξης πέντε φορές ισόβια για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα τον Ιούνιο του 2012...



Πληροφορίες για τρομοκρατικές γιάφκες στην Ελλάδα φέρεται να έχει δώσει στην κυπριακή Αστυνομία ένας από τους συνεργούς του αρχιεκτελεστή στον πενταπλό φόνο που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2012 στην Αγία Νάπα, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας Πολίτης.

Ο «πληροφοριοδότης» φαίνεται πως «έσπασε» την Παρασκευή, όταν το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακάς του επέβαλε ποινή κάθειρξης πέντε φορές ισόβια για το πενταπλό φονικό. Σημειώνεται πως μέχρι την ανακοίνωση της ποινής ο καταδικασθείς αρνείτο κάθε ανάμειξη στον πενταπλό φόνο.

Σύμφωνα με τον Πολίτη, ο δράστης αποκάλυψε στους κύπριους αστυνομικούς σημεία στα οποία υπάρχουν κρυμμένα όπλα στην Ελλάδα, ενώ έδωσε και τα ονόματα αυτών που διέταξαν τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα.

Αναφέρθηκε επίσης στο όπλο του φόνου, υποδεικνύοντας το σημείο που είναι κρυμμένο.

Από την Αντιτρομοκρατική φέρονται να εξετάζουν τις πληροφορίες αυτές με πολλή προσοχή και επιφυλακτικότητα, καθώς και οι δύο καταδικασθέντες κανονικά θα πρέπει να παραμείνουν στην Κύπρο για να εκτίσουν την ποινή τους. Η Αντιτρομοκρατική ωστόσο θα εξετάσει τις πληροφορίες αυτές, καθώς ο εκτελεστής είχε σχέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι απίθανο να διατυπωθεί τις επόμενες ημέρες από τις ελληνικές Αρχές αίτημα δικαστικής συνδρομής για να μεταβεί κλιμάκιο στην Κύπρο, προκειμένου να ερευνήσει περαιτέρω τις συγκεκριμένες αναφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.