Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Θρήνος για τον 20χρονο που σκοτώθηκε στους αγώνες Dragster. Χαροπαλεύει 21χρονος [ΒΙΝΤΕΟ]

Με 230 χλμ πέρασε από πάνω του ο 21χρονος που χαροπαλεύει

Θρήνος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό για τον άδικο και τραγικό χαμό του 20χρονου, Νίκου Μπερδέ, στους αγώνες Dragster το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού...




Το planet-greece μετέδωσε πρώτο την είδηση του τραγικού θανάτου του 20χρονου οδηγού αγώνων και τον σοβαρό τραυματισμό του 21χρονου Θανάση από τη Σαντορίνη, που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο του ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το βράδυ από το Ασκληπιείο, όπου αρχικά είχε μεταφερθεί.

Και μπορεί οι πληροφορίες από τους γιατρούς να μην είναι καθόλου ευχάριστες, αφού ο 21χρονος θεωρείται κλινικά νεκρός, όμως καταβάλεται κάθε ανθρώπινη δυνατή προσπάθεια, με τις ελπίδες όλων να είναι στραμμένες στον Θεό.

Άφαντος ο διοργανωτής

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, από την Τροχαία Ελληνικού, που έχει επιληφθεί της υπόθεσης, έχουν αποδοθεί κατηγορίες εναντίον του διοργανωτή του αγώνα, με πιο βαριά την ανθρωποκτονία εξ αμελείας, κατηγορία που μπορεί να επιφέρει ακόμη και τα ισόβια! Αν κι έχουν περάσει 24 ώρες από το τραγικό δυστύχημα, ο διοργανωτής παραμένει άφαντος, προφανώς προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψή του στα όρια του αυτοφώρου, όπως μα λένε αστυνομικοί.

Η στιγμή της τραγωδίας

Από την έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι ο αγώνας διεξήχθη υπό την άδεια της ΟΜΑΕ. Μιας ομοσπονδίας, που διακρίνεται για τους αυστηρούς κανόνες που θέτει για τη διοργάνωση τέτοιων αγώνων. Κατά πόσο τηρήθηκαν, όμως, οι κανόνες αυτοί;

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο planet-greece, ο Νίκος Μπερδές, από την Βάρδα Ηλείας με ακόμη έναν αγωνιζόμενο, μόλις είχαν τερματίσει τον αγώνα τους. Στο τέλος του διαδρόμου, έστριψαν για να κατευθυνθούν προς την έξοδο όταν ο οδηγός μίας Suzuki Hayabusha πέρασε στην κυριολεξία πάνω από τον 20χρονο οδηγό με ταχύτητα άνω των 230 χιλιομέτρων!

Όπως, μάλιστα, καταγγέλουν αυτόπτες μάρτυρες στο planet-greece, φαίνεται ότι για το τραγικό συμβάν ενδεχομένως να προκύπτουν ευθύνες από τους διοργανωτές, αφού όπως επισημαίνουν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα μαρτυρούν ότι δεν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Κάποιοι λένε ότι δεν είχε εμφανώς οριοθετηθεί το σημείο τερματισμού - αποχώρησης από την πίστα. "Οι κορίνες που έπρεπε να πατήσουν φρένα ήταν δυσδιάκριτες" μάς λένε χαρακτηριστικά.



Βέβαια, όλα αυτά είναι θέματα που πλέον έχει αναλάβει να διερευνήσει η Τροχαία Ελληνικού.

Δείτε το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube ο άτυχος Νίκος Μπερδές:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.