Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Είναι ο φύλακας αγγελος σου;;; Δες τι λέει το ζώδιο του....

Πόσο καλός θα είναι στη σχέση σας ο άντρας που σε ενδιαφέρει; Πόσο θα μπορεί να προσφέρει, εκτός από πάθος, και πραγματική αγάπη; Θα σε προσέχει, ή θα είσαι...


μόνη σου, με έναν άντρα πλάι σου; γιατί, είναι διαφορετικό να έχεις πραγματική σχέση, και είναι τελείως διαφορετικό να «είσαι με κάποιον».

Αυτός ο κάποιος, έχει την δυνατότητα και την θέληση να σε προσέξει, να σε στηρίξει, να σε αγαπήσει με πράξεις και όχι με λόγια; Τι προβλέπει το ζώδιό του, για να δούμε...

Κριός
Ο Κριός να σε προσέξει; Τι εννοούμε; Θα προσέξει αν είσαι καλά ντυμένη και βαμμένη, τέτοια προσέχει. Τα βλέπει δηλαδή, αυτό εννοούμε. Για να σου κάνει χατίρια και να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου όταν τον χρειάζεσαι, δεν είναι του τύπου του. Είναι φεμινιστής σε αυτό το θέμα, για να ισορροπήσει όλα τα άλλα, που είναι κανονικά απίστευτα παραδοσιακός.

Ταύρος
Ο ταύρος θα σε προσέξει και πολύ μάλιστα. Είναι πάρα πολύ δοτικός. Το θέμα είναι ότι καμιά φορά γίνεται υπερπροστατευτικός και τον πιάνει πανικός . Είναι ικανός να ξεσηκώσει όλους τους συγγενείς, γιατί έχεις έναν πονοκέφαλο. Επίσης, μέσα από την φροντίδα που θα σου δώσει, οπωσδήποτε και ασκεί εξουσία, σου κανονίζει τι θα φας, και όλα αυτά, αλλά αυτά τα κάνει έτσι κι αλλιώς!

Δίδυμοι
Αν είσαι σε σχέση με Δίδυμο, και σου συμβεί κάτι, και οι δύο Δίδυμοι, θα είναι απασχολημένοι, δεν ξέρει πολύ καλά να φροντίζει μια γυναίκα. Είναι τέλειος στο να κάνει εκπλήξεις και ρομαντικά δώρα, αλλά σε μια δύσκολη στιγμή, δεν είναι πρόθυμος να κάνει κάτι περισσότερο από το να περιμένει να φτιάξουν τα πράγματα. Αν δεν φύγει δηλαδή, μέχρι να φτιάξουν!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος, ζει για να σε περιποιείται! Οπωσδήποτε και θα σε προσέξει. Και οπωσδήποτε, στην πρώτη φορά που θα μαλώσετε, θα σου πει αναλυτικά - και παραφουσκωμένα - όλα αυτά ου έχει κάνει για σένα! Είναι ένας άνθρωπος με πολύ ανοιχτό το ταμείο συναισθηματικών συναλλαγών: δίνει πολλά, αλλά τα καταγράφει τρομερά!

Λέων
Ο Λέων θα σε προσέξει και θα το κάνει και πολύ αρχοντικά. Αλλά, απαιτεί να φροντίζεις κι εσύ και τον εαυτό σου και τον ίδιον. Είναι ένας άνθρωπος που θα σου φανεί πολύτιμος, όχι απλά χρήσιμος, αν συμβεί κάτι σοβαρό. Αλλά στην καθημερινότητα, εσύ είσαι που θα κάνεις τα πάντα. Και αυτός, θα σε θαυμάζει!
Παρθένος
Ο Παρθένος δεν κατανοεί την έννοια της προσφοράς. Δέχεται - αν και όχι πολύ ευχάριστα - περιποιήσεις, αλλά την γυναίκα την βλέπει τόσο πολύ ισότιμα, που θα βρεθείς σχεδόν μόνη σου σε όποιο ζήτημα προκύψει. Ο μόνος τρόπος για να σου κάνει κάτι, είναι να το ζητήσεις, και αυτό πάλι, θα δει αν μπορεί, ακόμα και μετά από χρόνια σχέση!

Ζυγός
Ο Ζυγός θα τρέξει και θα γίνει κομμάτια για να σε περιποιηθεί, όταν συμβεί κάτι. Αυτό, μετά από τη πρώτη φορά, που θα σε έχει ξεχάσει τελείως, ενώ τον περιμένεις για να φύγεις για το νοσοκομείο, και αυτός τα λέει με τους φίλους του! Αρχικά, θα τρελαθείς με το πόσο αδιάφορος δείχνει. Αλλά είναι εκπαιδεύσιμος. Σε έναν βαθμό πάντα. Σε έναν βαθμό...

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ή του ύψους ή του βάθους. Βάζει πάντα μπροστά το συναίσθημά του. Αν συμβεί κάτι και τύχει αν είστε μαλωμένοι, θα σε αφήσει στα κρύα του λουτρού! Και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στα κανονικά του, είναι απίστευτα χαρισματικός στο να σε προσέξει. Αλλά, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη ότι έτσι θα είναι πάντα. Έχει τις ώρες του.

Τοξότης
Ο Τοξότης, που δείχνει τόσο ανέμελος, είναι γεννημένος για να φροντίζει τους άλλους, σε βαθμό εκμετάλλευσης, είναι πολύ τρυφερός. Και μάλιστα, δεν θα σου το χτυπήσει ποτέ, είναι από τους ανθρώπους που προσφέρουν όπως ανασαίνουν. Είναι ο τέλειος σύντροφος όταν υπάρχει πρόβλημα, μόνο που θα πρέπει να ξέρεις, ότι αρχικά τον πιάνει πανικός.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι ένας άντρας που ξέρει πάρα πολύ καλά να προσέχει μια γυναίκα. Και του αρέσει, είναι στον ρόλο του. Θέλει να ξέρεις ότι είναι ο άντρας που μπορείς να βασιστείς επάνω του. Απλά, δεν του αρέσει η αγνωμοσύνη. Αν κάνει κάτι, θέλει να ακούσει ευχαριστώ και μετά θα κάνει τα πολλαπλάσια!

Υδροχόος
Ο Υδροχόος θέλει να είναι πολύ γερά δεμένος σε μια σχέση για να προσφέρει κάτι άλλο, έξω από το υπέροχο μυαλό του και την σπιρτάδα του. Δεν είναι ο άντρας που στηρίζεσαι σε αυτόν. Το πολύ - πολύ, να έχετε ισότιμη σχέση. Αν και συνήθως, με τον έναν ή τον άλλον τόπο, επειδή είναι και λίγο αφηρημένος, θα βρεθείς να τον φροντίζεις.

Ιχθείς
Ο άντρας Ιχθείς, μπορεί να θέλει να σου προσφέρει πολλά, αλλά δεν ξέρει τον τρόπο! Αυτό που σίγουρα ξέρει, είναι να σου φτιάξει μια ζεστή και πανέμορφη φωλιά, και να σε περιποιηθεί εξαίσια, αν είσαι άρρωστη. Αλλά, σε πιο σοβαρά θέματα, μάλλον θα πρέπει να τον κρατήσεις απ' έξω και να τον προστατεύσεις, γιατί όπου εμπλέκεται, η πραγματικότητα αυτόματα, γίνεται πιο δύσκολη!

oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.